Een stoer interieur

Een stoere uitstraling in je woning, wie wil dat nu niet? Maar krijg deze stijl maar eens in je woning zonder een grote verbouwing. Want laten we eerlijk zijn, daar zit niemand op te wachten! Stoer en landelijk wonen straalt rust en warmte uit. De kleuren die goed bij deze stijl passen zijn: taupe, zand, bruin, grijs, zwart en wit. Natuurlijk kun je altijd kiezen voor een accentkleur, bijvoorbeeld mosgroen of okergeel. Deze uitstraling in je woning kun je al heel snel maken met de kleinere decoraties. Denk hierbij aan stoere plaids over de bank of een mand met dennenappels.

Materiaal
Stoere woonaccessoires horen natuurlijk in een landelijke inrichting. De materialen waar ik graag mee werk sluiten hier perfect op aan. Denk aan: touw, jute, steen en natuurlijk (drijf)hout. Deze materialen gebruik ik vaak om een stoere en landelijke uitstraling te geven. Ook ga ik met de tijd van de seizoenen mee. Zo krijgen we in de zomer weer de schelpen, zeesterren en drijfhout. Schelpen kunnen ook een hele stoere uitstraling geven, door de kleur en de robuuste vorm stralen de mossel en de kinkhoorn dit uit.

 

Inspiratie
Wanneer je op zoek bent naar inspiratie kun je je tegenwoordig natuurlijk volop terecht op internet. Jullie mogen mij ook altijd vragen, tips en advies geef ik graag! Of kom natuurlijk even gezellig kijken in de winkel, Zus & Zo kado: ’t Klif 10-12 in Urk. Hier staan altijd de laatste (handgemaakte) decoraties. Op zoek naar iets anders? Natuurlijk kan ik altijd iets maken passend voor bij je thuis!

Foto’s die hierboven staan:
Schelpenhanger aan ring: € 6,95
Rieten hart met dennenappels: vanaf € 14,95

Anja